2012. május 23., szerda

Újholdhoz igazodó sófürdő


Ma megint Újhold! Ne felejtsetek el sófürdőt venni, ami megfelel egy 3 napos méregtelenítő kúrának!
Jomtom oldalán található a következő leírás a sófürdőről:
Holdfázishoz igazodó fürdő
A megfigyelések azt mutatták, hogy a Hold fázisának változásához igazított fürdő a legjobb hatású.
Teliholdnál tudja a legtöbb ásványi anyagot felvenni a test ionos formában.
Újhold esetén a salaktalanító hatás a legmagasabb, megfelel egy 3 napos böjtkúrának.
A Himalája sófürdő koncentrációja legalább 1%-os legyen. Normál méretű fürdőkádnál (kb. 80 l víz) 1kg kristálysó ajánlott. Magasabb koncentráció esetén nagyobb a méregtelenítő hatás. 
A sófürdő menete:
A kristálysót tegye a fürdőkádba és engedjen rá kevés forró vizet. Várja meg, amig a só teljesen feloldódik, majd engedje tele a fürdőkádat. A víz hőmérsékletét állítsa be testhőmérsékletéhez. Ne használjon fürdőhabot, sampont, illetve szappant. A fürdés időtartama legalább 20 perc legyen. Fürdés után ne öblítse le a testét. Itassa le bőréről a vizet vagy hagyja megszáradni. Pihenjen fél órát. A sófürdőknél a bőr nem szárad ki, mivel a bőr külső szarurétegeiben megkötődik a víz. 
Himalája sóval fürdőt kedve és igénye szerint vehet. A 30 perces sófürdő megfelel egy 3 napos tisztitókúra hatásának.
Alkalmazás: salaktalanítás, méregtelenítés, homeosztázis aktiválása, Neurodermatitis, pikkelysömör/psoriasis, bőrpanaszok száraz illetve zsíros bőr esetén, stressz, kimerültség, alvási zavarok, túlsavasodás
Fontos: Szív és keringési panaszok esetén legyen egy felügyelő személy a közelben. Nyílt sebeknél 1%-os oldattal kezdjünk. 
Ha most terveztek himalája sót beszerezni, akkor ne jomtom oldalán tegyétek, mert már hallottam róla panaszt, bár személy szerint én még nem vásároltam tőle. Viszont van egy nagyon jó kis hely, ahol viszonylag költséghatékonyan megtehetitek: Fuszekli-tex oldala
Sófürdőre fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése