2014. január 6., hétfő

Boldog szappanos új évet kívánok mindenkinek!


Remélem hogy az idei év mindenkinek azt hozza, amit szeretne!

Én nagy elhatározásra jutottam. A blogot megszűntettem az eddigi formában. Úgy éreztem az utóbbi időben, hogy nem írogathatok mindent össze-vissza, mert az koncepciótlannak tűnik, ezért arra jutottam, hogy ez a blog megmarad pusztán szappanos blognak, illetve kencés blognak és minden mást eltávolítok innen. Ez a mai napon meg is történt. A jövőben ezen a blogon kizárólag szappanos, kencés, házi praktikás bejegyzéseket olvashattok. Remélem, hogy nektek is jobban fog tetszeni így, és akit nem érdekel a fogyásom, illetve az ezzel kapcsolatos történések, azoknak a jövőben ezt nem kell olvasni. Nem kell bogarászni a bejegyzéseket, mert eltűntek innen. Létrehoztam egy új blogot, amin viszont kizárólag az életmódváltással foglalkozom, a fogyásommal, illetve mindennel, ami ezzel összefügg. A recepteket is oda tettem át. Akit esetleg mégis érdekelnek a szenvedéseim ezen a téren, az megtalálja az új blogomat itt:
http://liazelhogyanblogja.blogspot.com/
A hogyan azért került bele, mert az utamat írom le. Minden sikeres és kevésbé sikeres életmódváltással kapcsolatos dolgot.

Év végén már nem szappanoztam, így most nem tudok új receptet megosztani veletek, de remélhetőleg hamarosan beindulok :)

2 megjegyzés:

 1. Várjuk!:)

  Omar Anyu

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már nem kell sokat várni, hamarosan jelentkezem néhány új gyönyörűséggel!

   Törlés