Szappankészítési technikák, szappanreceptek, hideg- és meleg szappankészítési eljárás, eszközök szappankészítéshez. Természetes kozmetikumok, kencék, amiket otthon természetes alapanyagokból lehet készíteni.
2016. szeptember 19., hétfő
Kecsketejes csokoládé szappan
Már olyan régóta akartam igazi csokit tenni a szappanba, de valahogy mindig elmaradt, és csak kakaóport raktam bele. De most eljött az ideje!
A folyadék a szappanban 100% kecsketej, 1000 g olajhoz adtam 50 g 75%-os étcsokoládét, illetve csak a felhéhez, mert ketté osztottam és az egyik felébe ment a csoki, a másik felét titánium-dioxiddal színeztem. Sajnos nem lett hófehér, pedig szép kontrasztot adott volna! 10% SF-el készült, belga csoki illatot kapott.
Címkék:
CP,
Csokoládé,
Kecsketej,
Szappan,
Titánium-dioxid,
Tömb szappan
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Szerintem meg így gyönyörű! Fehéren nem mutatott volna olyan jól. Elvégre a "fehér"csoki sem fehér! ;-)
VálaszTörlésKöszönöm!
Törléscsodálatos , gyönyörű !Olyan , hogy bele harapnék ! :-)
VálaszTörlés