2013. augusztus 15., csütörtök

Natúr krémdeó

Már régóta készültem a saját dezodor megalkotására, mert már rég tudom hogy milyen károsak a bolti termékek, de még csak most jött el az ideje, hogy meg is valósítsam.
A receptet itt találjátok:
http://hazikence.hu/component/k2/termeszetes-dezodor-receptek
Nem változtattam rajta semmit, illetve én tettem bele kukoricakeményítőt is.

Két napja használom, ebből az egyik nap kibírt egy kb. 2 órás durva, izzadással járó edzést úgy, hogy semmi, azaz SEMMI szagom nem volt utána!
Egy bajom van vele, amiről azt olvastam hogy egy idő után el fog múlni, hogy eddig minden használatnál kipirosodott a hónom alja, illetve olyan forró, égető érzés volt amikor felkentem. Éjszakára shea vajjal ápoltam a területet, így jobb lett. Kíváncsi vagyok, hogy valóban elmúlik-e majd. Nagyon szeretném, mert nagyon bevált! Az illóolajat kifelejtettem, de nem nagy baj, mert nekem nem szükséges hogy legyen illata, csak hogy meggátolja a szagokat :)
Még csak 2 napja használom, de bátran mondhatom, hogy sokkal jobb, mint a boltiak. Azok hiába 48 órásak, már estére szaglottam valamennyire, ezzel bátran mondhatom, hogy semmi szagom nem volt.
Imádkozom hogy elmúljon az égő érzés és a pirosság, mert szeretném ezt használni a továbbiakban! Nektek is bátran ajánlom! Próbáljátok ki nyugodtan, akár úgy is, hogy készítsetek egy kisebb adagot belőle és teszteljétek!

Arról nem tudok beszámolni még, hogy a ruhákra milyen hatással van, azaz hogy hagy-e rajtuk foltot, mert egyelőre még csak trikóban teszteltem, ahhoz meg nem ért hozzá az anyag.
Ja, még annyi, hogy használat után le szoktam törölni a maradékot, hogy ne maradjon zsíros, vastag réteg a hónaljamon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése