tag:blogger.com,1999:blog-717492119501185502.post5220077097417013815..comments2023-08-07T17:02:44.437+02:00Comments on Szappanos blog: Sampon szappanIldihttp://www.blogger.com/profile/09125707885485294703noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-717492119501185502.post-30813883372179100522013-05-29T17:02:20.197+02:002013-05-29T17:02:20.197+02:00Szia!
Köszönöm szépen!
Aminél úgy éreztem hogy ér...Szia!<br /><br />Köszönöm szépen!<br />Aminél úgy éreztem hogy érdemes leírni a tapasztalatokat, ott megtettem. A szappan receptek menüpontba is csak azok a receptek kerültek be, amik beváltak, amiket szeretek, amik elkészítését jó szívvel tudom javasolni. Ami nem válik be, azok receptjét nem szoktam oda külön kitenni.<br />Talán segít, hogy a szappanszámlálóval csak olyan receptet csinálok, ami kemény lesz, még soha nem csináltam puha szappant. A receptszámlálóval már a habzást is lehet tudni, a szappanjaim nagy része nagyon jól habzik. Egyetlen kivétel van, a sószappan, ami nem igazán habzik a nagy mennyiségben belekerült sótól. Az illat mindig attól függ hogy mit rakunk bele és mennyit. Én nem szoktam túlillatosítani a szappanokat, elég kevés illatot szeretek. Általánosságban azt mondhatom, hogy a citrusos illatok nem maradnak meg a szappanban. A vanília illat megmaradt egész jól a szappanban, de nem intenzív. Ezen kívül inkább csak citromfüvet és levendulát szoktam használni. Ezek egész jól megmaradnak, de nem árt jó sok illóolajat beletenni a masszába, hogy tényleg érezhető legyen.<br />Remélem ezzel segítettem!Ildihttps://www.blogger.com/profile/09125707885485294703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-717492119501185502.post-12576599865076126362013-05-29T13:03:21.435+02:002013-05-29T13:03:21.435+02:00Szia,
nagyon tetszik a blogod, főleg a szappanfőz...Szia, <br />nagyon tetszik a blogod, főleg a szappanfőzős téma. A szappanreceptes bejegyzéseknél én kicsit hiányolom a személyes tapasztalatodat arról, hogy melyik szappant hogyan értékeled az érést követően, használat közben (habzik-e, mennyire kemény, mennyire szárít, milyen lett az illata, stb). Jó lenne, ha utólag ilyen információkat is hozzá tudnál fűzni a receptekhez. Így még bátrabban és célzottan használhatnánk a receptjeidet! Azért a Bounty-szappanodat a napokban mindenképpen megcsinálom :)<br />-Lídia-Anonymousnoreply@blogger.com